Klubaktiviteter

Klubaktiviteter

Alle Klubbens aktiviteter finder sted i forsamlingshuset Hovmarken i Stubbekøbing.


En klubaften begynder kl. 18.30 og slutter kl. 21.30. Så snart der er lavet kaffe, er der gratis kaffe til alle, som oftest med småkage til, enkelte gange med hjemmebag. Øl og vand kan købes til billige priser.


Når alle, som kan forventes, er kommet, ca. kl.19.00 orienterer formanden om klubben, dens medlemmer og aktiviteter samt andre relevante informationer der har klubmedlemmernes interesse. Alle har mulighed for at få ordet.


Hver aften er der et lille bankospil, med 4 kort til 20 kr. og 10-12 gode præmier til de heldige.


Såfremt der er medbragt små lots til formidlingssalg, så arrangerer vi hurtigt et lille formidlingssalg.


Når der er ønsker om foredrag eller lignende, prøver vi at opfylde ønskerne.


Til det sidste klubmøde inden jul og sæsonens sidste klubmøde inviterer vi fruer/mænd og sørger for nogle kulinariske goder samtidig med, at vi får mere snak og mindre frimærker.


Den sidste søndag før første søndag i advent holder vi ”Store Byttedag” fra kl.10.00 – 16.00.

For at vi kan blive ved med at have det store besøgstal, sørger vi for, at der er god plads til alle, mad og drikke til rimelige priser, amerikansk lotteri, et godt tag-selv bord og sidst men ikke mindst, rigtig mange gode lots til forskellige priser og forskellige samlerområder, således at der er gode muligheder for, at alle kan få noget spændende med hjem. Der er som regel mindst en frimærkehandler repræsenteret.