Klubaktiviteter

Klubaktiviteter

Alle Klubbens aktiviteter finder sted i det Gl. Rådhus, Torvet 1 i Stubbekøbing.


En klubaften begynder kl. 18.30 og slutter kl. 21.30. Der bliver lavet kaffe og the til alle klubaftener, som er til fri afbenyttelse, som oftest med småkage til, enkelte gange med hjemmebag.

Øl og vand kan købes til rimelige priser.


Når alle, som kan forventes, er kommet, ca. kl.19.00 orienterer formanden om klubben, dens medlemmer og aktiviteter samt andre relevante informationer der har klubmedlemmernes interesse. Alle har mulighed for at få ordet.


Hver mødeaften er der et lille

bankospil, med 4 kort til 30 kr. og

10-12 gode præmier til de heldige.Såfremt der er medbragt små lots til formidlingssalg, så arrangerer vi hurtigt et lille formidlingssalg.


Når der er ønsker om foredrag eller lignende, prøver vi at opfylde ønskerne.


Der er i klubben kataloger og andre rekvisitter som kan lånes efter aftale.


Til det sidste klubmøde inden jul og sæsonens sidste klubmøde inviterer vi fruer/mænd og sørger for nogle kulinariske goder samtidig med, at vi får mere snak og mindre frimærker.


Den sidste søndag før første søndag i advent holder vi ”Store Byttedag” fra kl.10.00 – 16.00.

For at vi kan blive ved med at have det store besøgstal, sørger vi for, at der er god plads til alle, mad og drikke til rimelige priser, amerikansk lotteri, et godt tag-selv bord og sidst men ikke mindst, rigtig mange gode lots til forskellige priser og forskellige samlerområder, således at der er gode muligheder for, at alle kan få noget spændende med hjem. Der er som regel mindst en frimærkehandler repræsenteret.